U bevindt zich hier: verfshop online » speciale verven

speciale verven

zwembadverf Zijdeglans verf op speciale chloorrubber basis, voor zwembaden, fonteinen, vijvers met vissen en minerale ondergronden zoals beton.

lijnolievernis Kluthe lijnolievernis is ideaal voor biologische en toxine-vrij behandeling van hout voor binnen en buiten gebruik bij lage belasting weer. Dringt diep door in het hout, waardoor de weerstand toeneemt. Een extreem dun, waterbestendig en vochtregulerend film vormen op het oppervlak. Het natuurlijke karakter en de natuurlijke kenmerken van het hout blijft behouden. Kluthe lijnolievernis is geschikt voor de behandeling van gips, metselwerk en ongeglazuurde klinker oppervlakken en voor het vervaardigen van olie verven. toepassing Kenmerken - Natuurlijke bescherming van het hout - Voor binnen en buiten - Biologische en girtfreie behandeling van hout verbruik ongeveer 60-100 ml/m2 afhankelijk van absorptievermogen en per cyclus

Jansen houten plafond verf wit Dekkend 1-pot-systeem voor het verven van houten plafonds binnenhuis (zowol niewbouw als onderhoudswerk) van bijvoorbeld tand-en groefplanken, lambriseringslatten, plafondpanelen, OSB- en spaanplaat, enz. Isoleert nicotineresten, hout inhoudstoffen, was-, teer-, rook-, roet- en vetvlekken evenals opgedroogde watervlekken. Oook te gebruiken op met kunststof beklede plafondbedekking.

Jansen Metaal Konserveringslak glanzend Buiten en binnen. Ter bescherming tegen oxidatie en aanslag van non-ferrometalen en legeringen zoals koper, aluminium, messing, tin, zink en brons.

Jansen Aqua Schriftbordverf Buiten en binnen. Ter bescherming tegen oxidatie en aanslag van non-ferrometalen en legeringen zoals koper, aluminium, messing, tin, zink en brons.