Brillux Witte en gekleurde lakken

Brillux Impredur Zijdematlak 880 Voor hoogwaardige lakkeringen op voorgestreken hout- of metaalvlakken in topkwaliteit. Op alkydharsbasis. Hoogwaardige, aromaatvrije, reukmilde alkydharslak intopkwaliteit. Zijdemat, thixotroop, dus strijkvriendelijkingesteld enonverslijtbaar. Verlooptuitstekend, bezit goed dekkendvermogen en een zijdemat oppervlak. Daarnaast bestand tegen huishoudelijke reinigingsmiddelen.

Brillux Impredur Hoogglanslak 840 Hoogwaardige, aromaatvrije, reukmilde alkydharslak intopkwaliteit. Weersbestendig, hoogglanzend, onverslijtbaar, eenvoudig te verwerken en snel drogend. Daarnaast eenvoudig te reinigen en bestand tegen gebruikelijke reinigingmiddelen.

Brillux Hydro-PU-Tec Zijdematlak 2088 Voor bijzonder hoogwaardige tussen- en eindlakkeringen met de kwast- en rolmethode op bv. hout, houten materialen, zink, aluminium en ijzer/staal in premium kwaliteit. Reukarme Premium-zijdematlak op waterbasis gebaseerd op de modernste PU-bindmiddel-technologie. Met uitstekend verloop en extreem geringe vergeling. Daarnaast licht verwerkbaar, waterdamp-doorlatend, hoog lichtbestendig en eenvoudig te reinigen.Voldoet aan EN 71-3 veilig voor kinderspeelgoed.

Brillux Hydro-PU-Tec Hoogglanslak 2084 Voor bijzonder hoogwaardige tussen- en eindlakkeringen met de kwast- en rolmethode op bv. hout, houten materialen, zink, aluminium en ijzer/staal in premium kwaliteit. Waterverdunbare, reukarme, Premium hoogglanslak op basis van de modernste PU- bindmiddel-technologie. Met uitstekend verloop en extreem geringe neiging tot vergelen. Daarnaast gemakkelijk te verwerken, waterdampdoor-latend en eenvoudig te reinigen. Voldoet aan EN 71-3 veilig voor speelgoed.

Brillux Hydro-PU-Spray Glanslak 2186 Reukarme premium glanslak op waterbasis gebaseerd op de modernste PU-bindmiddeltechnologie in spuitkwaliteit. Wit, glanzend, blokvast, met extreem lage neiging tot vergeling, met een zeer goede standvermogen en tegelijkertijd uitstekende vloeiing en zeer lichtecht. Komt overeen met EN 71-3 veiligheid van speelgoed, speeksel- en lasbestendigheid

Brillux Lacryl-PU Houtenvloerlak 274 Watergedragen, reukarme, uit één component bestaande PU -acrylverzegeling. Zijdemat, sneldrogend, met PU versterkt, stevig en bestand tegen milde huishoudelijk reinigingsmiddelen Voldoet aan EN 71-3 Veiligheid van speelgoed.