U bevindt zich hier: verfshop online » Brillux » Brillux Spuitlakken

Brillux Spuitlakken

Brillux Spuitlak Grondering 1059 Voor hechtende voorstrijkmiddelen op voorwerpen van hout, metaal, karton, steen enz. Speciaal ter voorbereiding van gladde, gesloten vlakken op de verdere lakafwerking met Brillux spuitlakken.

Brillux Spuitlak Zinkspray 1054 Voor zeer effectieve spuitafwerkingen als bescherming tegen corrosie op blank ijzer. Voor vlakken en objecten die niet moeten worden gelakt, zoals bv. onderdelen in de motorruimte, uitlaatpijp, lasnaden, verzinkte onderdelen en binnenkanten van de carrosserie.

Brillux Spuitlak Isoleergrond 1065 Voor snelle en veilige isolatie, bv. op pleister, beton, steen, hout en harde vezelplaten. Speciaal om afzonderlijke vlekken puntsgewijs te isoleren. Ook toepasbaar op styropor.

Brillux Spuitlak Hoogglans 1055 Voor hoogglanzende spuitlaklagen op voorwerpen van hout, metaal, karton, steen enz. na passende voorbehandeling en voorstrijkmiddel.

Brillux Spuitlak Zijdemat 1056 Voor zijdematte spuitlaklagen op voorwerpen van hout, metaal, karton, steen enz. na passende voorbehandeling en voorstrijkmiddel.

Brillux Spuitlak Hamerslag 1057 Voor metalig glanzende spuitlaklagen met hamerslageffect op voorwerpen van hout, metaal, karton, steen enz. na passende ondergrondvoorbehandeling en voorstrijkmiddel.

Brillux Spuitlak Metallic 1052 Voor metalig glanzende spuitlaklagen op voorwerpen van hout, metaal, karton, steen enz. na passende ondergrondvoorbehandeling en voorstrijkmiddel, bv. sierlijsten, fotolijsten etc. Speciaal geschikt voor decoratiedoeleinden

Brillux Spuitlak Rally 648 Als speciale matzwarte effect-spuitlakkering, bv. op metaal, hout, steen, klei en kunststof (hard PVC)na passende ondergrondvoorbehandeling en voorstrijkmiddel.

Brillux Spuitlak Velgensilver 647 Als beschermings- en effect-spuitlakkering met metalig uiterlijk op autovelgen van ijzer.

Brillux Spuitlak Uitlaat 671 Als beschermings- en effect-spuitlakkering uitsluitend op sterk door temperatuur belaste onderdelen in de huishouding en de auto, bv. op uitlaten, motoronderdelen en kachels, kachelpijpen en verwarmingsinstallaties