U bevindt zich hier: verfshop online » Brillux » Brillux Grondverven

Brillux Grondverven

Brillux Voorlak TIX 120 Wit, goed dekkende voorlak op alkydharsbasis. Licht thixotroop, met goed vulvermogen en uitstekend verloop op staande en liggende vlakken. Bovendien eenvoudig verwerkbar en na het drogen probleemloos nat en en droog te schuren. Ideale tussenlaag op gegronde resp. geplamuurde houten en metalen vlakken bijv. op deuren, kozijnen, houten bestimmeringen enz

Brillux Hydro-PU-Tec Voorlak 2020 Voor bijzonder hoogwaardig voorlakken met de kwast- of rolmethode op voorgestreken resp. gelamuurde houten en metalen vlakken binnenshuis. Speciaal in systeemopbouw met Hydro-PU-Tec lakken, bv. op deuren, kozijnen, houten lambriseringen enz. Reukarme Premium voorlak op basis van de modernste PU-bindmiddel-technologie op waterbasis. Wit, mat, met goed vullend vermogen en uitstekend verloop. Daarnaast gemakkelijkte verwerken en na doordroging goed te schuren.

Brillux Lacryl Grondverf 246 hechtprimer op waterbasis, reukarm, snel drogend, voor binnen en buiten

Brillux Impredur Grond 835 Als grond- en tussenlaag op houten onderdelen van loof- en naaldhout zoals ramen, deuren, houten lambriseringen. Bovendien ook als tussenlaag op voorgestreken metaalvlakken.

Brillux Isoprimer 243 Voorstrijkmiddel met een uitstekende isolerende werking ter bescherming tegen wateroplosbare houtbestanddelen. Voor isolerende grondlagen op hout en houten materialen in systeemopbouw met de Brillux laksystemen op waterbasis. Met de kwast-, rol- en spuitmethode te verwerken.

Brillux 2K-Aqua-Epoxy-Primer 873 Op waterbasis, twee-komponenten hechtgrond met uitstekende hechting, hoog bestendig. Reukarm, snel drogend en universeel overschilderbaar met bijv. alkyd-, acryl-, epoxy-, PU en polymerisaatharslakken.

Brillux Hydro-PU-Spray Filler 2120 Rukarm premium Filler op basis van de modernste PU-bindmiddeltechnologie. Wit, mat, op waterbasis, met zeer goede vul- en standvermogen en tegelijkertijd uitstekende vloeiing. Speciaal afgestemd op de rationele aircoat- en airless-spuitver-werking in een systeem met Hydro-PU-Spray Zijdematlak 2188. Maakt door de enorme standvermogen en de daaruit resulterende laagdikte, in de systeemopbouw met Hydro-PU-Spray Zijdematlak 2188, bij-zonder hoogwaardige afwer-kingen mogelijk met in totaal slechts twee spuitlagen.