Brillux Beits en dekkende beits

Brillux Duurzaam Beschermende Beits 580 Het topproduct voor uiterst weerbestendige beitslagen op loof- en naaldhoutsoorten. Als enkel afwerksysteem toe te passen op maatvaste en beperkt maatvaste houten onderdelen.

Brillux Gel-Lazuur 510 Voor weerbestendige beitslagen op loof- en naaldhoutsoorten. Als enkel afwerksysteem toe te passen op niet-maatvaste en beperkt maatvaste houten onderdelen.

Brillux Houtveredeling 620 Aromaatvrije en reukmilde houtbeits op basis van alkydhars zonder biozyde werkstoffen. Zijdeglanzend, met hoog vastestofgehalte, vochtregulerend en diep indringend. Snel drogend en druppelremmend, dus strijkvriendelijk, ingesteld. De speciaal ingestelde open verwerkingstijd maakt een gelijkmatige en aanzetvrije verwerking mogelijk.

Brillux Lacryl Houtveredeling 235 Voor minder milieu belastende, dampdoorlatende beitslagen op loof- en naaldhoutsoorten. Als enkel afwerksysteem toe te passen op maatvaste, beperkt maatvaste en niet-maatvaste houten onderdelen.

Brillux Dekverf 871 Waterverdunbare, zijdematte weerbeschermende verf met goede dekkracht. Waterdampdoorlatend, sneldrogend en gemakkelijk te verwerken.