Brillux Afbijt-, reinigings- en oplosmiddelen

Brillux Top Afbijt 155 Aromaatvrij, biologisch afbreek-baar speciaal afbijtmiddel. Reukmild en vrij van chloorkoolwaterstof. Lost de verflagen grondig en poriŽndiep op. Maakt het afbijten van grotere oppervlakken makkelijker door de bijzon der lange open tijd. Kan met roller gemakkelijk en gelijkmatig verwerkt worden. Voor een betere controle op lichte ondergrond doorschijnend groen gekleurd. Het instituut voor industriŽle waterhuishouding en luchtverontreiniging te Keulen, heeft Top Afbijt 155 getest en bevestigd dat bij een vakkundig gebruik het dampwater met inachtneming van de plaatselijke regelgeving in de riolering afgevoerd kan worden.

Brillux Afbijt-Gel 170 Bijzonder effectief, in water emulgeerbaar afbijtmiddel op basis van speciale oplosmiddelen. Grote dieptewerking en gemakkelijk te verwerken. Thixotroop ingesteld, waardoor het product slechts een geringe neiging heeft om weg te vloeien. Lost verflagen grondig en poriŽndiep op.

Brillux Kwasten-Snelreiniger 111 Om verfresten uit kwasten, grote strijkkwasten en rollers op veilige wijze te verwijderen.