U bevindt zich hier: verfshop online » Albrecht

Albrecht

Albrecht Witte vensterlack 3 in 1 Zijdematte speciale alkydharslak als een-pot-systeem voor de voor-, tussen- en deklaag op maathoudende en beperkt maathoudende houten elementen, zoals vensters, deuren en vensterluiken, voor gebrui...

Albrecht Allgrund Weersbestendige universele grondverf met actieve roestbescherming voor ijzer, staal, zink, aluminium, koper, hard PVC en hout, voor gebruik binnen en buiten. Hoog vul- en dekvermogen, uitstekende h...

Albrecht Aqua houtafwerking Zijdeglanzend, druppelwerend beits met langdurige werking en bescherming tegen vocht door hydrofoob maken van het oppervlak voor blokvaste, transparante en decoratieve lak op alle binnenlandse en buitenlandse loof- en naaldboomhoutsoorten. Zeer geschikt voor gevoelige locaties, zoals scholen, kinderdagverblijven, veehouderij, bijenkorven, etc. Niet geschikt als laag op parket of houten vloerdelen. Ook geschikt voor kinderspeelgoed.

Albrecht Venster- en deuren lazuur Oplosmiddelhoudende beits, vormt een middeldikke film. Voor de behandeling van maathoudende en semimaathoudende houten elementen, zoals houten vensters, houten deuren, vensterluiken en poorten buiten, blokvast. Met hoogwaardige UV-blokkers voor een langdurige weersbescherming. Ook te gebruiken als systeemverf in combinatie met Albrecht Renoviergrund (renovatiegrondverf) voor het opfrissen en oplichten van hout.

Albrecht Zwembadverf Zijdeglans verf op speciale chloorrubber basis, voor zwembaden, fonteinen, vijvers met vissen en minerale ondergronden zoals beton.